Logo
Logo
Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren bestaat. Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat op de voeten, de handen en de oren gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met alle weefsels en organen van het lichaam. Blokkades in het lichaam (storingen in de energie doorstroming) kunnen, door deze zones te masseren, opgeheven worden zodat het lichaam weer in zijn balans herstelt. Door het bewerken van de zones wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam geactiveerd, de doorbloeding verbeterd en de afvoer van afvalstoffen vergroot.

Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar naar de totale mens. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor uiteenlopende klachten zoals bijvoorbeeld:
darmproblemen (b.v. obstipatie)
slecht slapen / burn-out
stress /burn-out
menstruatieklachten
klachten t.g.v zwangerschap
blaasontsteking
overgangsklachten
fertiliteits problemen
nek en rugklachten
Daarnaast werkt reflexzonetherapie ontspannend. Stress is een belangrijke oorzaak bij hedendaagse ziekten. Reflexzone therapie is breed inzetbaar. Kinderen, volwassenen, ouderen en ook zwangere hebben baat bij deze therapie.

Het eerste consult (90 min) begint met een intakegesprek. In dit
gesprek wordt informatie verzameld om meer inzicht te krijgen
over de klacht. Daarna zal de voet "in kaart" worden gebracht.
Aan de hand van alle gegevens wordt in overleg met
u een behandelplan opgesteld. Vervolg consulten
duren 60 minuten.

Reflexzonetherapie